04.07.2017

Ansvar er ikke noget man har, det er noget man tager

"Vi afleverer aldrig noget til andre, som vi ikke selv vil have."

Når du møder Jens Svendsen for første gang, er der ingen tvivl om, at han ved, hvor skabet skal stå. Han har det overordnede ansvar for vores rustfri afdeling som teamleder.

Han har været ved Ålsrode Smede- og Maskinfabrik de sidste fem år og kom fra en lignende stilling ved en anden stor smede virksomhed. Det var lidt af en tilfældighed at ansvarsområdet blev rustfri, da han har prøvet meget forskelligt indenfor branchen. Dog satte et større projekt, på hans tidligere arbejdsplads, gang i lysten til at arbejde mere med rustfri. Valget af arbejdsplads faldt på Ålsrode Smede- og Maskinfabrik, fordi der er styr på sagerne og tingene fungerer.

Når man spørger ham, hvad hans medarbejdere vil sige om ham, så siger han smilende. “De vil sige, at jeg er pernitten. Jeg synes det er dejligt, hvis folkene hygger sig på arbejdet, men jeg forventer også at der bliver lavet noget og det ved de godt. Jeg sætter en ære i mit arbejde og jeg forventer intet mindre af mine kolleger. Vi afleverer aldrig noget til andre, som vi ikke selv vil have."

Jens er meget ansvarsbevidst og han prøver, at give følelsen af at arbejde mod et fælles mål, videre til hans medarbejdere. Udover titlen som klejnsmed og teknisk assistent har han uddannet sig som akademi merkonom indenfor ledelse. Ikke nok med det har han også en CAT og IT uddannelse, som han tog i forbindelse med sit tidligere arbejde i USA for en stor vindmølleproducent.

Han har prøvet lidt af hvert gennem sin karriere og har arbejdet i mange forskellige lande og den brede erfaring har givet en vis rutine, ro og overblik.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden