15.05.2017

Classic Car Race 2017

I år foregår det den 20. og 21. maj. Vores telt ligger igen i år på Strandvejen med den flotteste udsigt ud over vandet og med godt udsyn til kørebanen.

Det bliver et par spændende, aktion-fyldte og hyggelige dage i det århusianske. Vi laver et personale-arrangement om fredagen, hvor alle medarbejdere kommer i bus til Aarhus, og der er rig mulighed for kollegial hygge på turen. I løbet af dagen kan de fremmødte nyde træningen til weekendens løb og - hvis de er heldige - kan de vinde en high speed-tur.

I weekenden inviterer vi vores kunder med, hvor vi hygger om dem med ræs, god mad og drikke.

Fredag, lørdag og søndag er der også mange andre forskellige arrangementer i Mindeparken i forbindelse med Classic Car Race, bl.a. Goodlook Street, sæbekasseløb, konkurrencer og meget andet.

Vi er, med flere, også sponsorer for Jonas Svensson fra JC Racing, som du kan se på billedet. Han kører i Legend-klassen til Classic Car Race.

Og kronen på værket: Hans Kongelige Højhed Prins Joachim kører jo selvfølgelig også til dette løb i 65-klassen med biler fra 1965 eller før. Han kører fantastisk godt, så det er meget spændende at følge.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden