11.09.2017

Gode og stabile folk giver handlekraft

“Vi arbejder tæt sammen, og det er en kæmpe styrke i mine øjne”

Der skal meget til at ryste vores projektleder Tomas Hougaard, der har begge ben svejset til jorden. Der er ingen tvivl om, at han i sin dagligdag håndterer lidt af hvert. Listen med arbejdsopgaver omfatter bl.a. nye kunder, tilbudsgivning, ordrebekræftelser, fakturering, kundekontakt og meget mere. “Det bliver aldrig en rutine, fordi opgaverne og menneskene er forskellige, hver eneste dag,” siger han. Netop kontakten til kunderne er noget af det, han holder mest af ved sit arbejde. Derfor sidder han som ansvarlig for primært det norske marked, men også på det danske.

Tomas er oprindeligt udlært klejnsmed og har erfaring som både sælger og selvstændig, men i 2003 startede han ved os. Han holder meget af sine kollegaer. Det er nogle gode og stabile folk, der kan finde ud af at tage en beslutning. Det betyder, at beslutningsprocessen på projekter bliver betydeligt mindre, fordi medarbejderne er handlekraftige. “Vi arbejder tæt sammen, og det er en kæmpe styrke i mine øjne,” fortæller han.

Han kan også rigtig godt lide at møde kunderne ude på maskinfabrikken, da de altid bliver overbevist om, at vi har de rette folk, maskineri og kompetencer til at løse opgaven. “I vores branche er det altid et spørgsmål om tillid, og jeg synes, vi er meget troværdige”.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden