31.03.2017

Louise og Morten bruger humoren til at få styr på økonomien

Louise og Morten er makkerparret, der styrer meget af økonomien hos Ålsrode. Morten er derudover selvlært IT mand, hvilket er en ekstra bonus. Man kunne umiddelbart tro at sådan en økonomiafdeling ville være lidt tør, men det er bestemt ikke tilfældet her. Det er nemlig sådan, at hvis de ikke snakker med hinanden, så snakker de med sig selv. Louise har kun været i afdelingen i 2,5 måned, men de er efterhånden ved at vide, hvornår de skal svare og hvornår der bare bliver tænkt højt. Derudover kan man undre sig over, at de ikke har arbejdet sammen i længere tid, da samtalerne og den interne humor nogle gange kan lede tankerne over på et ældre ægtepar. Selvom økonomien bliver styret med hård hånd, er der altid plads til en frisk bemærkning eller en snak med kollegaerne.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden