23.11.2016

Ny CNC-styret Portal Fræser til værkstedet

CNC Portal Fræser

Der er gang i den på værkstedet, hvor vi den sidste måned har arbejdet på at få vores nye portal fræser op at køre.

Det er maskinarbejder Karsten Broberg, der har fulgt den 28 tons tunge maskine lige fra ankomst og til nu. Han glæder sig over at Ålsrode bliver ved med at forny sig, og som han siger, så kan man aldrig blive utilfreds med en ny maskine.

Maskinen er en kærkommen tilføjelse til vores maskinpark, der betyder, at vi nu kan køre 3100x1600, hvilket er betydeligt mere end tidligere. Derfor kan vi tage meget større emner end før. Det er den største nye maskine, vi nogensinde har haft.

Planen med maskinen er, at kunne lave det meste på værkstedet, så vi slipper for at skulle ud i byen. Den skal bl.a. bruges til nogle emner til en bro i København.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden