09.10.2017

Rejselysten smed kom igen

Det er spændende at høre om Tim Nielsens rejseoplevelser, når vi går på værkstedet. Han har nemlig boet i udlandet af flere omgange, blandt andet i USA, på Mallorca og Gran Canaria.

Den første oktober kunne han fejre 10-års jubilæum hos os, men det er nok nærmere 13 års tid alt i alt. Han startede hos os, da værkstedet stadig lå i Ålsrode. Han har sagt op 3-4 gange i alt, fordi rejselængslen hev i ham, men han er altid blevet budt velkommen tilbage, når han var klar til det.

På udlandsturene har han også arbejdet som rustfri-klejnsmed. Han kan godt lide håndværket, da det er finere, renere, mere detaljeret og mere præcist end almindeligt sort smedearbejde. Han er glad for at arbejde med den nye teknologi, og at vi altid har de nyeste maskiner. Det er dejligt at arbejde et sted, der er up-to-date.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden