04.07.2017

Seks måneder med ny CNC-styret portal fræser

For seks måneder siden, skrev vi historien om en begejstret Karsten Broberg, der havde fulgt den 28 tons tunge CNC-styret portal fræser lige fra begyndelsen.

Nu har Karsten været en tæt kollega til maskinen i et godt stykke tid og han er heldigvis stadig begejstret. Netop nu har maskinen produceret sine største emner til dags dato, der er nogle pumpetårne til en motorpumpe.

Processen har været meget lærerig og det har været udfordrende med den nye styring i forhold til den gamle Mazak. Heldigvis er Karsten en tålmodig mand og han glæder sig til at blive endnu dygtigere.

Fremadrettet skal vi lave tingene på Mastercam og så kører den helt automatisk. Hvis vi f.eks. får en tegning fra en kunde, så lægger vi værktøjsbaner på i Mastercam og via en postprocessor kan vi generere et program til maskinen. Det sparer kunden en masse tid og penge, da processen bliver mere effektiv på alle parametre.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden