26.02.2018

Teamleder i CNC-afdelingen trives i frie rammer

Tillid og medarbejder-medindflydelse er vigtigt

Længst væk fra de andre værksteder finder man CNC-afdelingen, der til daglig ledes af Kim Kristensen. Han har arbejdet med CNC-bearbejdning siden 2000. Han er glad for at være en del af den løbende udvikling og elsker at få fingrene i den seneste teknologi.

Kim er altid på farten på matriklen i Grenaa og har mange bolde i luften. Han er manden, der tager imod alle ordrer i afdelingen og uddelegerer dem til sine medarbejdere, som han kender rigtig godt.

Han ved, at det er altafgørende for effektiviteten af en produktion at omgive sig med de dygtigste folk. Der er ingen tvivl om, at han har fuld tillid til alle sine medarbejdere.

Han er en leder, der går ind for frihed under ansvar, hvilket er et koncept, som han selv sætter stor pris på. En stor del af CNC-afdelingens ordrer er nemlig hastesager, der skal sættes hurtigt i produktion og ekspederes videre, og derfor er tillid og medarbejdermedindflydelse vigtigt.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden