21.08.2017

Vanskelig opgave bliver til virkelighed

Vi har netop færdiggjort forseglingspakninger, kaldet Static Sealing, til flydende boreplatforme. I situationer med små eller ingen bevægelse er pakningerne statiske. Men i situationer, der involverer gentagende, roterende eller oscillererende bevægelser, er Static Sealing dynamisk. Der er dog aldrig bevægelse i tætningsoverfladen mellem pakningerne.

Diameteren er 6,7 meter med en tolerance i bearbejdningen på minus 1 mm, plus 0. Det er en meget vanskelig opgave, da hele flangen er opsvejset i elementer og efterfølgende bearbejdet i en opspænding. Hele opgaven er udført med fuld dokumentationspakke og svejset efter nye svejseprocedurer specifik til opgaven.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden