02.01.2018

Vi cykler derudad

Projektlederen Nikolaj og hans assistent Paulius fra Davai kiggede forbi teamleder Søren Juul en dag i december. De skulle nemlig hente endnu et læs cykelstel, som vi har hjulpet med at designforbedre og derefter producere for dem. ÅSM har stået for CNC-skæring, rørbukning, bearbejdning af diverse bøsninger, svejsning og andet. Resultatet er højkvalitetscykler, der kan bruges både til godstransport og som familiecykler med plads til børn på ladet.

Det er et sjovt og anderledes projekt, hvor vi fra start har fået udfordret vores kompetencer og knowhow, der skal til for at producere de forskellige stel.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden