18.11.2016

Ålsrode belønnet med det grønne miljøcertifikat

Den 10. november kunne vi igen med glæde modtage Norddjurs Kommunes GMC Miljøcertifikat (Grønt MiljøCertifikat), der er en belønning for vores arbejde med aktiv miljøledelse. Det var vores indkøber Rasmus Kroer, som fik overrakt certifikatet af borgmester Jan Petersen.

Daglig leder, Brian Basse om modtagelsen af certificeringen: “Vi arbejder målrettet på, at skabe et godt arbejdsmiljø og for at forbedre miljøet. Vi ser det som et skulderklap for vores indsats og vi kan se, at vi godt på vej i den rigtige retning.”

Miljøcertifikatet sikrer, at vi handler respektfuldt overfor miljøet i vores lokalområde og dermed forsøger at gøre vores del for, at det globale miljø bliver bedre. De ressourcebesparelser vi har opnået ved at arbejde med miljøledelse kan eksempelvis dokumenteres som en reduktion i vores CO2-udledning.

Certifikatet kræver altså mere end at vi blot overholder miljøreglerne, men at vi bevidst fører en særlig miljøindsats. Vores virksomhed og alle vores medarbejdere er involveret i indsatsen, da det handler om alt fra simpel oprydning på maskinfabrikken til korrekt håndtering af affald. Hele virksomheden skal spille sammen, hvis det skal lykkes.

Miljøcertifikatet skal fornyes hvert 3. år.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden