24.01.2017

Ålsrode på to hjul

Det sidste stykke tid har vi arbejdet på et projekt for Davai, der laver alt fra vindmøller til ejendomsservice, og som ligger i Grenaa. Davai har opkøbt en gammel familieejet cykelfabrik fra Hanstholm, med navnet Acrobatbike. Davai har købt og solgt Acobatbikes over en længere årrække og har valgt at videreføre produktionen af cyklerne. I den forbindelse har vores opgave bestået i, at producere nye og delvist forbedre de oprindelige cykler.

Det har været et tæt samarbejde, hvor vi bl.a. har stået for cnc skæring, rørbuk, bearbejdning af diverse bøsninger, opdatering af eksisterende fiksture/skabeloner. Derudover har vi stået for svejsning og opretning.

Projektet har været lidt usædvanligt, da vi normalt håndterer større emner til industrien, men det er altid sjovt at udfordre vores knowhow og kompetencer.

Acrobatbike fremstiller fortrinsvis højkvalitets cykler til godstransport og familecykler med plads til 1-3 børn på ladet. Eldrift er en af de fremtidige trends som Acrobatbike følger tæt. Læs mere om Acrobatbike her.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden