3D skæring

3D skæring har nu gjort det muligt at arbejde helt ned i den mindste detalje.

3D skæring med den nyeste teknologi

Søger du 3D skæring i høj kvalitet, med stor detaljerigdom, og som er helt up-to-date på teknologien? Så er du kommet til den rette leverandør hos Ålsrode Smede- & Maskinfabrik. Vores medarbejdere har mange års erfaring med alle typer skæring, herunder selvfølgelig den moderne 3D skæring.

Vores udstyr til 3D skæring bevirker, at vi kan skære i alle typer materialer i alle tykkelser uden besvær. Selv i meget kraftige plader ser vi høj kvalitet og fine detaljer i resultatet.

 

Muligt at arbejde helt ned i detaljen

Får du udført 3D skæring hos Ålsrode Smede- & Maskinfabrik, kan du være sikker på et slutprodukt med fokus på kvalitet i hver detalje. Denne type skæring gør det nemt at kontrollere selv det mindste detaljearbejde, og maskinen kan klare næsten 100% af arbejdet selv.

At vi vælger at arbejde med 3D skæring betyder, at vi får optimal udnyttelse af pladerne, minimal risiko for fejl, lave omkostninger og ikke mindst øget produktivitet i hverdagen. Alt sammen noget der også gavner vores kunder både i kvaliteten, leveringen og prisen.

 

Grundig skæring og hurtig levering

Afhængig af din bestillings kompleksitet, udfører vi typisk opgaver i 3D skæring på 1-2 uger. Det kommer også an på, om produktet kræver, at der bestilles materialer hjem fra udlandet. Vi er kendt for at være meget fleksible i vores service, og det er eksempelvis op til kunden selv, om de vil afhente produktet selv, eller om vi skal levere.

Vi har mange faste kunder fra Skandinavien, som får produceret deres produkter på vores 3D skæringsanlæg på fabrikken i Grenaa, men vi tager også opgaver ind fra virksomheder i hele Europa.

 

Få den rette rådgivning inden for 3D skæring

Enhver kunde hos Ålsrode Smede- & Maskinfabrik får en professionel rådgivning. Det sikrer den bedste helstøbte løsning hver gang. Den gode dialog med kunden betyder, at vi sammen kan prøve at optimere resultatet, både fagligt og økonomisk. Vi leverer eksempelvis gerne skitserne til 3D skæringen, men tilbyder også, at kunden selv kan gøre det, hvis det ønskes.

 

Vil du vide mere om 3D Skæring hos Ålsrode Smede- & Maskinfabrik? Kontakt teamleder Claus Carl på tlf. 22696880 eller på cc@aalsrode.dk.

Du kan også læse om mulighederne med vandskæring.

Den er i vinkel

"Vi bruger 3D skæring når vi skærper og maskinen kan lave meget præcise vinkler. Som teamleder er det fedt at se, at produktet er præcist udført hver gang og at produktionen er blevet meget mere effektiv siden vi fik 3D skæren for år tilbage."

Claus Carl, Teamleder – Skæreafdeling
Tlf. 22 69 68 80
Mail: cc@aalsrode.dk