– Det skal
være i orden

Året var 1978 og ordene kom fra Leif Basse, der netop havde overtaget den gamle smedie i Ålsrode. Lige siden har sætningen været brugt flittigt og den er stadig en stålfast filosofi og en væsentlig baggrund for Ålsrodes succes.

Profil

Nyheder

16.10.2017

Arbejdspladsen skal være up-to-date

Stig er et af vores nyeste skud på stammen. Han sætter stor pris på, at der er styr på tingene på arbejdspladsen.

Læs nyheden
09.10.2017

Rejselysten smed kom igen

Stort tillykke til vores rejselysne smed Tim, der kan fejre 10-års jubilæum plus det løse.

Læs nyheden

Kontakt os

Vi er altid klar på en snak – om det er en konkret opgave, eller du bare vil vide mere om hvad vi kan tilbyde, så tøv ikke med, at give os et kald på 87 58 18 00.

Leif Basse

Smedemester

Tlf: 20 13 64 80

Mail: lb@aalsrode.dk

Brian Basse

Indehaver/daglig ledelse

Tlf: 87 58 18 00

Mail: bb@aalsrode.dk

Frants Lassen

Projektleder

Tlf: 22 69 68 90

Mail: fl@aalsrode.dk

De skal nok løse opgaven, det sker bare

”Det er som at have en ekstra medarbejder internt i firmaet at arbejde sammen med Ålsrode. Det er enormt befriende: Alle taler med alle, de er helt nede på jorden og de ved, hvad man taler om. Specielt Brian er en lun fyr, der bare får løst opgaverne perfekt – med et smil på læben. Den vigtigste ting er den der følelse af, at de synes, det er sjovt at være med til at løse opgaverne – og de føler sig også som en del af parken. Vi har en samarbejdspartner, der går op i det, vi går op i. Et ord er et ord – det holder hver gang.”

– Jesper Stagegaard, Ree Park

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.