27.11.2017

1 år med velfungerende automat

I et års tid har vores smede kunnet trække forbrugsvarer i en automat, der står på værkstederne. Vi er meget tilfredse med vores StockMastere fra Sanistål, som altid er godt fyldt op med varer.

Vi talte med Per Nielsen fra Sanistål, der en gang om ugen fylder maskinerne op og holder øje med, at varelisten er korrekt. Maskinerne udsender selv data om, hvad og hvor meget der er taget. Per Nielsen får derfor hurtigt overblik over, hvad der skal fyldes op. "Maskinen er meget stabil, og der er ikke spild af varer," fortæller han. For at være på den sikre side dobbelttjekker han altid varerne, hvilket gør systemet meget sikkert.

Automaterne blev indført for at spare vores medarbejdere for en tur på lageret. På den måde kan de hurtigt få fat i det, de mangler, hvilket reducerer spildtid. Det er også en stor fordel, at medarbejderne kan hente forbrugsvarer hele døgnet - også selvom lagermanden ikke er på arbejde.

 

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden