01.11.2018

Triangel til gyllespreder slipper kreativiteten løs

"Selvom kravene her ikke er de samme, betyder det ikke, at vi gør os mindre umage”

I produktionen er vi i fuld gang med at fremstille et nyt emne til en af vores kunder i landbruget. Nærmere betegnet en triangel til en gyllespreder, som sidder mellem traktor og vogn. Det er en opgave, der især sætter de kreative processer i gang.

Triangel svejsning

“Vores kunde lægger stor vægt på funktionaliteten, og med det i fokus er det op til os at producere emnerne ud fra vores knowhow. Det giver medarbejderne på opgaven en stor udfordring; for det meste har vores projekter meget specifikke og fastlagte rammer – men vores medarbejderes kreativitet gør, at vi får løst opgaven og udfører et godt stykke arbejde. Vi ser frem til at levere emnet her i november,” fortæller projektleder Jørgen Lauritsen.

Gode tegn med alsidige opgaver

Tidligere på året var en anden større opgave for kunden i hænderne på smedene. Her drejede det sig om mange små komponenter. Det er gode tegn, at kunden ser muligheden i at vende tilbage til os med en opgave i en helt anden kaliber, som vi også kan løse.

Triangel til landbrug

“Når kunden ser, at vi kan være behjælpelige med så forskelligartede opgaver, ser vi det som et sundt tegn for et godt samarbejde. Det er lidt specielt at løse opgaverne fra den her kunde, da vi er vant til, at alt skal kontrolleres samt leve op til stramme krav og standarder. Men selvom kravene her ikke er de samme, betyder det ikke, at vi gør os mindre umage,” siger Jørgen.

 

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden