Aut. VVS

Vi har erfaringen til at løse alle former for VVS opgaver

Autoriseret VVS installatør i Grenaa og omegn

Hos Ålsrode Smede- & Maskinfabrik er vi autoriserede VVS-installatører. Det er din sikkerhed for, at arbejdet bliver gjort ordentligt og efter de gældende myndighedskrav og retningslinjer. Vi har været i faget i mange år, hvilket giver os en bred erfaring med alskens VVS-opgaver både for private og erhverv, og derfor er du også i trygge hænder, når du overlader arbejdet på din bolig eller virksomhed til vores VVS’ere.

Vi har en række certifikater, der garanterer dig en kvalitetsløsning, blandt andre fra Q-KONTROL, som er El- og VVS-branchens kvalitetskontrol. Vores system er blevet vurderet og efterprøvet uden bemærkninger. Klik for at se vores autorisation

 

Vi klarer alle slags VVS-opgaver

VVS-installatørerne hos Ålsrode Smede- & Maskinfabrik har erfaringen og kompetencerne til at løse alle former for VVS-opgaver, og det er meget vigtigt for os hele tiden at holde os fagligt up-to-date for vores kunders skyld.

Vi hjælper dig bl.a. med VVS-installation, -montering, -renovering og -reparation til:

  • Badeværelse
  • Køkken
  • Tilbygning
  • Nybyggeri
  • Fjernvarmeanlæg
  • Gulvvarmeanlæg
  • Industrianlæg

 

En VVS-installatør du kan regne med

Her i firmaet gør vi en dyd ud af at yde vores kunder den bedste service overhovedet muligt. Det indebærer efter vores overbevisning ikke kun en færdig løst VVS-opgave, men i høj grad også tilstedeværelse og forståelse for den enkelte kundes behov. En Ålsrode VVS-mand kommer til tiden og rydder op efter sig, det kan du regne med.

 

Søger du VVS i Grenaa?

Fra Grenaa servicerer vi hele Grenaa og omkringliggende byer, uanset om VVS-opgaven er lille eller stor.

Kontakt daglig leder Brian Basse på tlf. 20136480 eller på bb@aalsrode.dk for at høre mere om dine muligheder med VVS.

Vi har valgt at samarbejde med Q-KONTROL, El- og VVS-branchens kvalitetskontrol.

Vores system er blevet vurderet og efterprøvet uden bemærkninger.

Klik for at se vores autorisation

 

Klik her for at se vores registrering

Det gør dem fagligt stærke

"Det er dejligt at kunne sende vores folk ud på mange forskellige typer VVS opgaver, for det gør dem fagligt stærke, at de kender fagets mange discipliner til bunds. Uanset om det er fru Jensens frostsprængte rør eller et avanceret ventilationsanlæg i en ny svinestald."

Leif Basse, Smedemester
Tlf. 20 13 64 80
Mail: lb@aalsrode.dk