CNC-bearbejdning

Vi har mange års erfaring med CNC-bearbejdning og følger den teknologiske udvikling tæt

CNC-bearbejdning med den nyeste teknologi

På maskinværkstedet hos Ålsrode Smede- & Maskinfabrik har vi mange års erfaring med CNC-bearbejdning. Vores maskinværksted er udstyret med det nyeste inden for teknologien, og vi arbejder altid på at udvikle vores faglige ekspertise på området, så vi kan løse opgaven bedst muligt for kunden. Vores CNC maskinpark er af en anseelig kapacitet, så vi kan levere alt fra prototyper til større serier af produkter inden for spåntagende bearbejdning.

Vores CNC-bearbejdningscentre og CNC-drejebænke betjenes af erfarne medarbejdere, der sætter præcision i højsædet, med stor passion for at følge den teknologiske udvikling tæt.

 

Sådan fungerer CNC-maskiner

Forkortelsen CNC står for Computer Numerical Control. En CNC-maskine er typisk for maskinindustrien til opgaver, hvor præcision er essentiel. Maskinen styres af CNC programmeringssproget, designet specielt til med høj præcision at styre fræsere, drejebænke, skæremaskiner og slibemaskiner i industrien.

Vi kan ved hjælp af CNC-programmeringen i eksempelvis vores CNC-drejebænke drage fordel af, hvordan de indbyggede koder giver høj grad af automatisering til at lette den enkelte medarbejder i hverdagen. Det er manden og maskinen i samspil, og det giver vores kunder det allerbedste resultat.

Søger du et CNC-bearbejdet produkt?

Vi tilbyder alt i CNC-bearbejdning hos Ålsrode Smede- & Maskinfabrik. Med alle CNC-centre i huset kan vi være totalleverandører af såvel færdigkomponenter som delvist færdige, små som store drejeopgaver og fræseopgaver. Ud over drejebænke og bearbejdningscentre er robotsvejsning, vandskæring og pladebearbejdning eksempler på CNC-udstyr, vi anvender.

Vi udfører CNC-arbejde fra vores værksted i Grenaa i Østjylland, men servicerer kunder fra hele Europa. 

Vil du høre mere om, hvad vi kan levere inden for CNC-bearbejdning, er du velkommen til at kontakte vores ansvarlige værkfører Kim Kristensen på telefon 22696888 eller på kk@aalsrode.dk

Produktet bliver skarpere og mere præcist

"Jeg har arbejdet med CNC-bearbejdning siden 2000. Det er fedt at arbejde med, da der hele tiden sker en udvikling og der kommer nye maskiner. Når man først har programmeret maskinen, så passer det der kommer ud helt præcist og det er meget tilfredsstillende".

Kim Kristensen, Teamleder – CNC-afdeling
Tlf. 22 69 68 88
Mail: kk@aalsrode.dk