CNC-bearbejdning

Vi har mange års erfaring med CNC-bearbejdning og følger den teknologiske udvikling tæt

Vores veludstyrede maskinværksted har en anseelig kapacitet, så uanset om det er prototyper eller større serier, har vi både faglig viden og maskinpark til at løse dine opgaver inden for spåntagende bearbejdning. 

Vores CNC-bearbejdningscentre og CNC-drejebænke betjenes af erfarne medarbejdere, der sætter præcisionen i højsædet og som også kan hjælpe, hvis det virkelig haster.

Vil du vide mere eller tale med vores ansvarlige værkfører for CNC-bearbejdning, så kontakt Kim Kristensen på 22696888 eller på kk@aalsrode.dk

Alt i CNC bearbejdning

Hos Ålsrode Smede & Maskinfabrik A/S har vi alle centre i huset, så vi kan være totalleverandører af diverse produktioner. Vi kan derfor både fremstille færdigkomponenter og delvisfærdigkomponenter. Vores centre kan både varetage små og store dreje- og fræseopgaver eksempelvis robotsvejsning, vandskæring og pladebearbejdning.

Vi holder til i Grenaa i Østjylland, men servicerer og hjælper kunder fra hele Europa. 

Produktet bliver skarpere og mere præcist

"Jeg har arbejdet med CNC-bearbejdning siden 2000. Det er fedt at arbejde med, da der hele tiden sker en udvikling og der kommer nye maskiner. Når man først har programmeret maskinen, så passer det der kommer ud helt præcist og det er meget tilfredsstillende".

Kim Kristensen, Teamleder – CNC-afdeling
Tlf. 22 69 68 88
Mail: kk@aalsrode.dk