Vandskæring

Vi bruger vand til andet end kaffen og passer på miljøet

Hos Ålsrode Smede & Maskinfabrik A/S har vi arbejdet med vandskæring siden 2001. I dag har vi tre forskellige CNC-vandskæremaskiner i huset. Vi tilbyder derfor vandskæring i de fleste materialer i både små og store størrelser og serier. Vandskæring bruges til materialer, der ikke må få nogen form for varmepåvirkning.

Vandskæring af høj kvalitet

Vandskæring er en miljøvenlig skæremetode, hvor der skæres med et højt vandtryk. Metoden benyttes til at skære i bløde, sprøde eller brandfarlige materialer. I dag bruges vandskæring til de fleste materialer såsom: stål, aluminium, rustfri stål, sten, skudsikkert glas, keramik, messing, kobber, titanium, granit og plast. 

God kundeservice

Vandskæring er klart et af vores specialer og derfor kan vi også yde den bedste service til kunderne. Det er en miljøvenlig teknik, der er yderst prisattraktiv hos os, da vi råder over de største maskiner på et sted, og vi kan dermed også garantere hurtig leveringstid.

Kontakt os om vandskæring

Vores faste kunder fra blandt andet Norge har en fast kontaktperson, så de er sikret personlig og kvalificeret service. Hvis du skal have produceret emner med vores vandskæringsmaskiner, kan du kontakte teamleder Claus Carl, som har arbejdet med vandskæring og plasmaskæring i mere end 10 år, på tlf. 22696880 eller på cc@aalsrode.dk.

Specifikationer

Fordele

  • Ingen varmepåvirkning på skærekanten af materialet og derved ingen materialedeformation.
  • Ubetydelige grater - (ingen eller begrænset efterbearbejdning).
  • Ingen forurening af materialet - (kan f.eks. gå direkte videre til svejseprocesser).

Skæretykkelse

  • Op til 200 mm rustfrit stål
  • Op til 200 mm aluminium, afhængig af aluminiumskvaliteten

Kvalitet

Hos Ålsrode tilbyder vi 3 skærekvaliteter:

  • Kvalitet 1 (EXTRA FIN)
  • Kvalitet 2 (MEDIUM)
  • Kvalitet 3 (GROV)

Jeg kan stadig blive imponeret over resultatet

"Jeg har arbejdet med vandskæring i over 10 år og har derfor et stort erfaringsgrundlag. Alligevel kan jeg stadig blive imponeret over de mange forskellige materialer, vores maskiner kan skære i, og hvor perfekt resultatet bliver."

Claus Carl, Teamleder – Skæreafdeling
Tlf. 22 69 68 80
Mail: cc@aalsrode.dk