Svejsning

Certifikatsvejsning i TIG, MIG og MAG er ikke bare en kernekompetence, men et helt vidensområde for os.

Du kan få svejst emner i mange stål- og aluminiumstyper. Vores erfarne og certificerede svejsere er vant til selv at tage ansvar og levere et top professionelt og dokumenteret resultat – hver gang. 

Vi har mere end 40 års erfaring med TIG og MIG svejsning. Vi har godkendte svejseprocedurer inden for TIG, MIG og MAG svejsning. 

Ved TIG svejsning holder og tilfører vi tråden manuelt, mens maskinen selv tilfører tråden ved MIG svejsning. Med vores svejsere kan vi svejse i stort set alle metaltyper. Med de rigtige maskiner og vores erfaring kan vi sikre kunderne et professionelt resultat hver gang. Vi har hjulpet mange kunder i Tyskland, Danmark og resten af Skandinavien. Skal vi også hjælpe dig? Så kontakt Leif Ove Wøhlk på tlf. 22696887 eller på low@aalsrode.dk.

Svejsekoordinator

Vores eksterne svejsekoordinator udarbejder selv procedurer og specifiktioner til enhver svejseopgave ligesom vi tilbyder 3. parts kontrol. Vi tilbyder eksempelvis også robotsvejsning, CNC-bearbejdning og plasma- og vandskæring

Vi samarbejder med Titan Global Inspection og Nordisk Svejsekontrol. 

Det er en fantastisk spændende faglig udvikling

"Da jeg gik i lære som smed, havde jeg ikke drømt om, hvor kompliceret det egentlig er, at lave »den rigtige svejsning«. Både mit syn på det og teknologien har rykket sig meget siden og det er en fantastisk spændende faglig udvikling at være en aktiv del af."

Leif Ove Wøhlk, Projektleder
Tlf. 22 69 68 87
Mail: low@aalsrode.dk