Svejsning

Certifikatsvejsning i TIG, MIG og MAG er ikke bare en kernekompetence, men et helt vidensområde for os.

TIG svejsning og MIG svejsning i Grenaa

TIG og MIG er to forskellige processer for lysbuesvejsning. Ved TIG svejsning holder og tilfører vi tråden manuelt, mens maskinen selv tilfører tråden ved MIG svejsning. Med begge metoder er vi i stand til at svejse mange forskellige emner i stort set alle stål- og aluminiumstyper.

De rigtige maskiner kombineret med vores mange års erfaring med svejsning af forskellig art sikrer vores kunder et professionelt resultat på deres svejseopgave - hver gang.

Vores brede vifte af kompetencer inden for svejsning betyder selvfølgelig også, at vi med glæde både tager små som store svejseopgaver for private og erhverv.

 

Certificeret svejseoperatør med bred erfaring

Svejserne hos Ålsrode Smede- & Maskinfabrik er erfarne og certificerede i deres fag. Hver og en tager ansvar og leverer svejsning på topprofessionelt niveau. Vi efterkontrollerer og dokumenterer alle resultater af svejsearbejdet, vi udfører hos dig, så du kan være tryg ved det produkt, vi efterlader dig med.

 

Tilknyttet Ålsrode Smede- & Maskinfabrik har vi desuden en ekstern svejsekoordinator, der udarbejder procedurer og specifikationer til enhver svejseopgave, ligesom vi tilbyder 3. parts kontrol som en ekstra sikkerhed for kunden.

Manuelt svejsearbejde er en videnskab

TIG svejsning og MIG svejsning har vi arbejdet med i mere end 40 år, så det er nogle af vores absolutte kernekompetencer her i firmaet - men ikke alene det. Vi opfatter disse svejseprocesser som vidensområder, vi hele tiden kan blive skarpere på, så vi fortsat kan levere svejsearbejde i højeste kvalitet og yde vores kunder en kompetent rådgivning, der er up-to-date med teknologien.

Det er vigtigt for os, at hver en kunde føler sig i trygge hænder hos Ålsrode Smede- & Maskinfabrik, når de bestiller professionelt udført svejsning.

 

Hør mere om TIG svejsning og MIG svejsning

Vi har hjulpet mange kunder i Tyskland, Danmark og resten af Skandinavien med alle slags svejseopgaver. Skal vi også hjælpe dig? Så kontakt Leif Ove Wøhlk på tlf. 22696887 eller på low@aalsrode.dk.

Det er en fantastisk spændende faglig udvikling

"Da jeg gik i lære som smed, havde jeg ikke drømt om, hvor kompliceret det egentlig er, at lave »den rigtige svejsning«. Både mit syn på det og teknologien har rykket sig meget siden og det er en fantastisk spændende faglig udvikling at være en aktiv del af."

Leif Ove Wøhlk, Projektleder
Tlf. 22 69 68 87
Mail: low@aalsrode.dk