Robotsvejsning

Kvaliteten i hver detalje er i top og prisen er i bund

Robotsvejsning af certificerede operatører

Ålsrode Smede- & Maskinfabrik er et firma med mange års erfaring og kompromisløst fokus på kvalitet i alle facetter af svejsearbejdet. Det gælder naturligvis også robotsvejsning.

Svejserobotterne har for længst gjort deres indtog hos os. Vi har flere robotter til svejsning i både sort stål og rustfrit stål, hvorfor vi er yderst konkurrencedygtige i leveringen af robotsvejsning til både private og erhverv i Grenaa og omegn.

 

Opdateret på den nyeste teknologi

Vælger du Ålsrode Smede- & Maskinfabrik til at varetage dit svejsearbejde, får du en leverandør, du kan stole på. Vi er certificerede svejseoperatører iht. ISO 14732, hvilket er din tryghed for det bedste resultat.

Vi har bred erfaring inden for robotsvejsning og svejsning i det hele taget, og så er det utroligt vigtigt for os løbende at holde os opdateret på den teknologiske udvikling, så vi kan udføre arbejdet så effektivt som muligt og kan yde vores kunder en aktuel, kompetent rådgivning.

Robotsvejsning giver kvalitet og ensartethed

Den største fordel ved robotsvejsning frem for almindelig svejsning er, at vi med svejserobotterne kan fremstille serier med mange gentagne svejsemønstre med en ensartethed i produktet, som ikke i samme grad kan sikres med manuelle metoder.

Robotsvejsning går væsentligt hurtigere, men uden at gå på kompromis med den høje kvalitet – tværtimod. Robotsvejsning foretrækkes ofte, da det er billigere at fremstille serieproduktioner og ensartet svejsning pga. den høje effektivitet, og så giver det desuden et forbedret arbejdsmiljø for vores medarbejdere, som ikke indtager uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, når de svejser med robotterne.

 

Er du interesseret i robotsvejsning i Grenaa?

Vil du høre mere om fordelene ved robotsvejsning, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på dit svejsearbejde, så kontakt endelig indehaver Brian Basse på tlf. 87581800 eller bb@aalsrode.dk.

Kundetilfredshed og kvalitet hver gang!

"Vi har haft robotter i over fem år. Det gode ved robotter er at kvaliteten altid er i top, prisen er i bund og der er absolut leveringssikkerhed. Med robotter er der aldrig dårlige dage."

Brian Basse, Direktør / Daglig ledelse
Tlf. 87 58 18 00
Mail: bb@aalsrode.dk