Robotsvejsning

Kvaliteten i hver detalje er i top og prisen er i bund

Svejserobotterne har for længst gjort deres indtog hos os, og vi har robotter til svejsning i både sort stål og rustfrit stål, som gør os yderst konkurrencedygtige i levering. Hos Ålsrode Smede & Maskinfabrik A/S kan vores robotsvejsere fremstille serier med mange gentagne svejsemønstre. Svejseoperatører er certificerede i henhold til EN 1418.

Ensartethed på produkterne

Med robotsvejsning kan vi garantere, at produktionen bliver ensartet samtidig med, at kvaliteten stadig er høj. Derudover spiller prisen en stor rolle, da det er billigere at fremstille serieproduktioner eller ensartet svejsning med robotsvejsning, da effektiviteten er meget høj. Produktionen bliver betydelig hurtigere, men det afhænger selvfølgelig af, hvilke emner der skal produceres samt deres størrelse.

Derudover giver robotsvejsning et forbedret arbejdsmiljø for medarbejderne, da uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og gentagne arbejde mindskes betydeligt.

Kontakt indehaver Brian Basse på tlf. 87581800 eller bb@aalsrode.dk for at høre mere om robotsvejsning. Du kan også høre mere om vand- og plasmaskæring eller CNC- og pladebearbejdning.

Kundetilfredshed og kvalitet hver gang!

"Vi har haft robotter i over fem år. Det gode ved robotter er at kvaliteten altid er i top, prisen er i bund og der er absolut leveringssikkerhed. Med robotter er der aldrig dårlige dage."

Brian Basse, Direktør / Daglig ledelse
Tlf. 87 58 18 00
Mail: bb@aalsrode.dk