View in English

Kvalitetsbevidst maskinfabrik

Ålsrode Smede- & Maskinfabrik leverer et solidt og grundigt slutprodukt i kraft af professionel rådgivning og samarbejde med vores kunder. Vi er underleverandør til eksempelvis fødevareindustrien, byggeri og anlæg, offshorebranchen, vindmølleindustrien, energi- og transportbranchen og udemiljøer.

 

Et bredt kompetencefelt

Ålsrode Smede- & Maskinfabrik er certificeret i henhold til ISO 9001, EN 1090 og ISO 3834-2. Vi har kompetencer inden for blandt andet:

 

– Det skal
være i orden

Året var 1978 og ordene kom fra Leif Basse, der netop havde overtaget den gamle smedie i Ålsrode. Lige siden har sætningen været brugt flittigt og den er stadig en stålfast filosofi og en væsentlig baggrund for Ålsrodes succes.

Profil

Nyheder

22.05.2018

Laserskærer klar til opgaver

Vores fiberlaserskærer er kommet godt i gang, og vi ser frem til at lave en masse spændende emner for vores kunder. Vi samler samtidig flere maskiner i samme hal for bedre udnyttelse.

Læs nyheden
08.05.2018

Case: Gearhusets vej gennem fabrikken

Vi viser dig her et eksempel på, hvordan et emne bevæger sig gennem fabrikkens værksteder i de forskellige processer, det gennemgår undervejs. Denne gang tager vi udgangspunkt i gearhuse, som vi netop nu er i gang med at producere.

Læs nyheden

Kontakt os

Vi er altid klar på en snak – om det er en konkret opgave, eller du bare vil vide mere om hvad vi kan tilbyde, så tøv ikke med, at give os et kald på 87 58 18 00.

Leif Basse

Smedemester

Tlf: 20 13 64 80

Mail: lb@aalsrode.dk

Brian Basse

Direktør / Daglig ledelse

Tlf: 87 58 18 00

Mail: bb@aalsrode.dk

Frants Lassen

Projektleder

Tlf: 22 69 68 90

Mail: fl@aalsrode.dk

De skal nok løse opgaven, det sker bare

”Det er som at have en ekstra medarbejder internt i firmaet at arbejde sammen med Ålsrode. Det er enormt befriende: Alle taler med alle, de er helt nede på jorden og de ved, hvad man taler om. Specielt Brian er en lun fyr, der bare får løst opgaverne perfekt – med et smil på læben. Den vigtigste ting er den der følelse af, at de synes, det er sjovt at være med til at løse opgaverne – og de føler sig også som en del af parken. Vi har en samarbejdspartner, der går op i det, vi går op i. Et ord er et ord – det holder hver gang.”

– Jesper Stagegaard, Ree Park

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.