View in English

Kvalitetsbevidst maskinfabrik

Ålsrode Smede- & Maskinfabrik leverer et solidt og grundigt slutprodukt i kraft af professionel rådgivning og samarbejde med vores kunder. Vi er underleverandør til eksempelvis fødevareindustrien, byggeri og anlæg, offshorebranchen, vindmølleindustrien, energi- og transportbranchen og udemiljøer.

 

Et bredt kompetencefelt

Ålsrode Smede- & Maskinfabrik er certificeret i henhold til ISO 9001, EN 1090 og ISO 3834-2. Vi har kompetencer inden for blandt andet:

 

– Det skal
være i orden

Året var 1978 og ordene kom fra Leif Basse, der netop havde overtaget den gamle smedie i Ålsrode. Lige siden har sætningen været brugt flittigt og den er stadig en stålfast filosofi og en væsentlig baggrund for Ålsrodes succes.

Profil

Nyheder

08.11.2018

Et offshore motorstativ bliver til

På billedet her ser du et stativ til en motor. Motorstativet er til en ny kunde, der forventer fuld dokumentation af svejsekontrollen, og teamleder Jens Svendsen sørger for, at det bliver efterlevet.

Læs nyheden
08.11.2018

En manifold, der kræver fingersnilde

Udfordrende samlinger, valsninger og udskæringer skal ende ud med at være en lille brik i det store motorpuslespil, der skal gå op for at sætte fut og fart under en færge.

Læs nyheden

Kontakt os

Vi er altid klar på en snak – om det er en konkret opgave, eller du bare vil vide mere om hvad vi kan tilbyde, så tøv ikke med at give os et kald på 87 58 18 00.

Leif Basse

Smedemester

Tlf: 20 13 64 80

Mail: lb@aalsrode.dk

Brian Basse

Direktør / Daglig ledelse

Tlf: 87 58 18 00

Mail: bb@aalsrode.dk

Frants Lassen

Projektleder

Tlf: 22 69 68 90

Mail: fl@aalsrode.dk

De skal nok løse opgaven, det sker bare

”Det er som at have en ekstra medarbejder internt i firmaet at arbejde sammen med Ålsrode. Det er enormt befriende: Alle taler med alle, de er helt nede på jorden og de ved, hvad man taler om. Specielt Brian er en lun fyr, der bare får løst opgaverne perfekt – med et smil på læben. Den vigtigste ting er den der følelse af, at de synes, det er sjovt at være med til at løse opgaverne – og de føler sig også som en del af parken. Vi har en samarbejdspartner, der går op i det, vi går op i. Et ord er et ord – det holder hver gang.”

– Jesper Stagegaard, Ree Park