Plasma-/autogenskæring & 3D skæring

Selvom pladerne er kraftigere ser vi samme kvalitet og fine detaljer

Vi anvender plasmaskæring til flere forskellige typer materiale, heriblandt aluminium, rustfristål og metaller. Fordelen ved denne skæringsmetode er, at vi kan producere større mængder til en lavere pris. Derudover bliver materialerne af en rigtig høj kvalitet. I nogle tilfælde er plasmaskæring den bedste løsning i forhold til materialets tykkelse. Til plasmaskæring anvendes det samme hoved som til 3D skæring.

Få den rette rådgivning

Vi giver altid vores kunder en professionel rådgivning, som sikrer, at de får den bedste løsning. Gennem en dialog med kunden prøver vi at optimere resultatet, både fagligt og økonomisk. Vi laver gerne skitserne for kunderne, men de er også velkommen til selv at levere dem. Kontakt teamleder Claus Carl på tlf. 22696880 eller på cc@aalsrode.dk for at høre mere om plasma- og autogenskæring. 

 

3D skæring har nu gjort det muligt at arbejde helt ned i den mindste detalje.

3D skæring

Hos Ålsrode Smede & Maskinfabrik A/S har vi en maskine som vi udfører 3D skæring på. Vi anvender maskinen til at skære pladerne samt gøre dem klar til sammensvejsning. Fordelen ved 3D skæring er, at der kan bores og laves gevind med samme maskine. Derudover sparer vi tid på at slibe pladematerialerne.

Hurtig levering

Afhængig af bestillingens størrelse kan vi udføre det på 1-2 uger. Desuden afhænger det også af, om der skal indhentes materiale hjem fra udlandet. Når bestillingen er færdig, er det op til kunden, som de selv vil afhente den eller vi skal leverer til dem. Vi har mange faste kunder fra Skandinavien, som får produceret deres produkter og materiale på vores fabrik i Grenaa, men vi tager også opgaver ind fra virksomheder i hele Europa.

Vil du vide mere om 3D Skæring?

Hvis du vil vide mere om hvad vi kan gøre for dig, kan du kontakte teamleder Claus Carl på tlf. 22696880 eller på cc@aalsrode.dk. På vores hjemmeside kan du desuden læse mere om vores andre ydelser. Læs evt. også om vandskæring.

Maskinerne kan det meste

“Det bliver brugt til kraftigere plader, hvor der skal være fokus på detaljen, skærpninger og den kan bore huller til det hele med det samme. Det er vist det man kalder en seriøs pakkeløsning."

Claus Carl, Teamleder – Skæreafdeling
Tlf. 22 69 68 80
Mail: cc@aalsrode.dk