27.11.2017

1 år med velfungerende automat

I et års tid har vores smede kunnet trække forbrugsvarer i en automat, der står på værkstederne. Vi er meget tilfredse med vores StockMastere fra Sanistål, som altid er godt fyldt op med varer.

Vi talte med Per Nielsen fra Sanistål, der en gang om ugen fylder maskinerne op og holder øje med, at varelisten er korrekt. Maskinerne udsender selv data om, hvad og hvor meget der er taget. Per Nielsen får derfor hurtigt overblik over, hvad der skal fyldes op. "Maskinen er meget stabil, og der er ikke spild af varer," fortæller han. For at være på den sikre side dobbelttjekker han altid varerne, hvilket gør systemet meget sikkert.

Automaterne blev indført for at spare vores medarbejdere for en tur på lageret. På den måde kan de hurtigt få fat i det, de mangler, hvilket reducerer spildtid. Det er også en stor fordel, at medarbejderne kan hente forbrugsvarer hele døgnet - også selvom lagermanden ikke er på arbejde.

 

Seneste nyheder

04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden