27.11.2017

1 år med velfungerende automat

I et års tid har vores smede kunnet trække forbrugsvarer i en automat, der står på værkstederne. Vi er meget tilfredse med vores StockMastere fra Sanistål, som altid er godt fyldt op med varer.

Vi talte med Per Nielsen fra Sanistål, der en gang om ugen fylder maskinerne op og holder øje med, at varelisten er korrekt. Maskinerne udsender selv data om, hvad og hvor meget der er taget. Per Nielsen får derfor hurtigt overblik over, hvad der skal fyldes op. "Maskinen er meget stabil, og der er ikke spild af varer," fortæller han. For at være på den sikre side dobbelttjekker han altid varerne, hvilket gør systemet meget sikkert.

Automaterne blev indført for at spare vores medarbejdere for en tur på lageret. På den måde kan de hurtigt få fat i det, de mangler, hvilket reducerer spildtid. Det er også en stor fordel, at medarbejderne kan hente forbrugsvarer hele døgnet - også selvom lagermanden ikke er på arbejde.

 

Seneste nyheder

12.12.2019

Glædelig jul og godt nytår

Om lidt går året på hæld, og snart skriver kalenderen 2020. Vi holder julelukket fra 23. december til og med 1. januar (begge dage inkl.).

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden