21.02.2017

32 tons kran indtager værkstedet

32 tons travers kran

Lige i øjeblikket er vi i gang med at installere vores nye travers kran, der kan løfte op til 32 ton. Den skal erstatte vores 15 tons kran, hvilket betyder, at vi kan løfte betydeligt tungere emner, og kranen bliver vores største af slagsen.

 

På værkstedet går Jens og Kaj og korter kranens mål ned, så den bliver klar til montering. Når de er færdige med at svejse, kommer der en elektriker, der klargører den til brug. De to smede startede på kranskinnerne i går og regner med at være færdige i løbet af næste uge, hvor kranen gerne skulle løfte sine første tons på værkstedet.

Kranen er et led i den løbende opgradering, vi foretager på alle værksteder, så vi altid har det bedste kram og kan konkurrere med resten af branchen. Ny teknologi og nye maskiner er også en af vores passioner, så vi er altid spændt på at se dem i aktion.

Seneste nyheder

04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden