21.02.2017

32 tons kran indtager værkstedet

32 tons travers kran

Lige i øjeblikket er vi i gang med at installere vores nye travers kran, der kan løfte op til 32 ton. Den skal erstatte vores 15 tons kran, hvilket betyder, at vi kan løfte betydeligt tungere emner, og kranen bliver vores største af slagsen.

 

På værkstedet går Jens og Kaj og korter kranens mål ned, så den bliver klar til montering. Når de er færdige med at svejse, kommer der en elektriker, der klargører den til brug. De to smede startede på kranskinnerne i går og regner med at være færdige i løbet af næste uge, hvor kranen gerne skulle løfte sine første tons på værkstedet.

Kranen er et led i den løbende opgradering, vi foretager på alle værksteder, så vi altid har det bedste kram og kan konkurrere med resten af branchen. Ny teknologi og nye maskiner er også en af vores passioner, så vi er altid spændt på at se dem i aktion.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden