27.04.2017

Anbefaling satte skub i lærlingetiden

Dan Sørensen er en af vores nyeste medarbejdere. Han startede her nemlig som lærling i januar måned og kan se frem til tre spændende år på maskinfabrikken.

Indtil videre er det mor, der tager tørnen med at køre turen fra Auning til Grenaa hver dag. Men 18-årige Dan har allerede købt en fin Peugeot 206, som står og venter på ham, når han får kørekort midt i maj.

Dan fik smag for smedefaget, da han var arbejdsdreng ved et lille smedefirma. De havde dog ikke mulighed for at ansætte en lærling, og derfor anbefalede hans mester Dan at tage kontakt til Brian Basse og os hos Ålsrode Smede- & Maskinfabrik.

Det er et super godt sted at være, og kollegaerne er altid klar med en hjælpende hånd eller til at svare på spørgsmål, fortæller Dan. Når man kommer som ny lærling, er det dejligt med sådan en hjælp. Han kan da også sagtens se sig selv arbejde her, når han er udlært, men drømmer også om at prøve at arbejde på et skib og forsøge sig med elektrodesvejsning under vand.

Seneste nyheder

04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden