16.10.2017

Arbejdspladsen skal være up-to-date

“Det betyder meget at omgivelserne er i orden og ens arbejdsredskaber er up-to-date.”

I midten af september kunne vi byde endnu en smed velkommen til vores team. Stig er startet i rustfri-afdelingen og har haft en positiv oplevelse den første tid. “Det er nemt at falde ind herude og der er nogle rare mennesker i afdelingen.” Han er en mand af få ord, der har prioriteterne i orden. Som han siger: “Det er arbejdet først og kollegaerne bagefter.”

Selvom Stig er ung, er han et udpræget familiemenneske, og han bruger meget tid med sin 2-årige søn og sin kæreste. Han går også meget op i, at tingene er i orden på arbejdspladsen. “Det betyder meget at omgivelserne er i orden og ens arbejdsredskaber er up-to-date.”

Efter at være blevet kørt grundigt ind i rustfri-afdelingen, glæder han sig nu til at lave montage ude af huset. Han synes, det er rart med alsidige opgaver, selvom han har været på masser af montageopgaver før, bl.a. på vindmølleprojekter og endda på en burgerbollefabrik.

Seneste nyheder

12.12.2019

Glædelig jul og godt nytår

Om lidt går året på hæld, og snart skriver kalenderen 2020. Vi holder julelukket fra 23. december til og med 1. januar (begge dage inkl.).

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden