28.02.2017

Bearbejdnings-centeret får et sundhedstjek

Bearbejdningscenteret får et sundhedstjek

Umiddelbart kan man tro at det er løgn, men maskiner skal, ligesom mennesker, have et sundhedstjek en gang i mellem. Der er nogle tjek, der er lovpligtige, når man som vi arbejder med store maskiner, men det er i alles interesse, da maskinerne får en meget længere levetid, fordi de bliver holdt ved lige.

 

Sidst var det vores AXA VHC 2 M, der kom under luppen af Svend fra ITW. Hans rolle er at tjekke om blandingsforholdet i køle-smøremidlerne i bearbejdningscenteret lever op til den kvalitet og PH-værdi det skal. Sundhedstjekket har to formål. Det skal sørge for, der ikke er bakterier i og at det lever op til de miljømæssige standarder.

Henrik, der har ansvaret for bearbejdningscenteret, synes at det betyder meget at Svend kigger forbi hver anden måned for at tjekke op på maskinen. Så er han sikker på, at kvaliteten af hans arbejde er i top og derudover ved han, at hans arbejde ikke går ud over hans sundhed. Han siger dog, at de aldrig har oplevet at maskinen har haft en for lav PH-værdi, men det skyldes at de behandler maskinerne godt.

Seneste nyheder

04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden