15.05.2017

Classic Car Race 2017

I år foregår det den 20. og 21. maj. Vores telt ligger igen i år på Strandvejen med den flotteste udsigt ud over vandet og med godt udsyn til kørebanen.

Det bliver et par spændende, aktion-fyldte og hyggelige dage i det århusianske. Vi laver et personale-arrangement om fredagen, hvor alle medarbejdere kommer i bus til Aarhus, og der er rig mulighed for kollegial hygge på turen. I løbet af dagen kan de fremmødte nyde træningen til weekendens løb og - hvis de er heldige - kan de vinde en high speed-tur.

I weekenden inviterer vi vores kunder med, hvor vi hygger om dem med ræs, god mad og drikke.

Fredag, lørdag og søndag er der også mange andre forskellige arrangementer i Mindeparken i forbindelse med Classic Car Race, bl.a. Goodlook Street, sæbekasseløb, konkurrencer og meget andet.

Vi er, med flere, også sponsorer for Jonas Svensson fra JC Racing, som du kan se på billedet. Han kører i Legend-klassen til Classic Car Race.

Og kronen på værket: Hans Kongelige Højhed Prins Joachim kører jo selvfølgelig også til dette løb i 65-klassen med biler fra 1965 eller før. Han kører fantastisk godt, så det er meget spændende at følge.

Seneste nyheder

04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden