26.06.2017

CNC-operatør sætter fokus på arbejdsmiljø

Dan Jensen er en af vores CNC-operatører i vandskærings afdelingen, men udover at styre vandtrykket med hård hånd, er han arbejdsmiljørepræsentant. Som erfaren mand i branchen betyder det meget for ham, at kunne give et godt arbejdsmiljø videre til de unge på værkstedet.

På et værksted som vores betyder arbejdsmiljø enormt meget, da det kan være et spørgsmål om liv og død. Derfor skal vi hele tiden blive bedre til at sikre os selv og hinanden. Som arbejdsmiljørepræsentant holder Dan seks årlige møder med ledelsen, hvor et effektivt og stringent arbejdsmiljø er på dagsordenen.

Derudover kommer der også en ekstern konsulent fra Avidenz, der sammen med Dan går virksomheden igennem, så der er styr på det administrative og fysiske arbejdsmiljø. Det er sundt med professionel rådgivning, der sørger for at arbejdsmiljøet har høje standarder her hos os.

Dan var i sin tid på kursus som arbejdsmiljørepræsentant i fire dage og det gjorde ham i stand til at varetage den vigtige rolle. Han mener også at hans erfaring som ansat gennem elleve år ved Ålsrode Smede- og Maskinfabrik er medvirkende til, at han passer godt ind i rollen. Man skal nemlig have nogle år på arbejdsmarkedet, før man lægger mærke til de små ting i hverdagen, der kan have enorm betydning.

Seneste nyheder

04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden