05.02.2018

Døren der altid er åben

Henrik Møller er manden med ansvar for lageret, forsendelser og indkøb af værkstedsartikler. Alle veje fører til Henriks kontor, og derfor får han forespørgsler på lidt af hvert.

Med en lang karriere bag sig og seks år hos ÅSM er han blevet en kreativ mand, der kan finde en løsning på stort set hvad som helst, også når det skal gå stærkt.

Når man som Henrik har en finger med i mange forskellige projekter, bliver der til tider løbet ekstra stærkt, men det har han ikke noget imod. Selv når der er en lille pause mellem projekterne, er der altid et el-værktøj eller lignende, der trænger til at blive repareret.

Når de kreative løsninger ikke rækker, så kender han helt sikkert en person i sit store netværk, der kan hjælpe projektet på vej. Det kan til tider være en stor hjælp til at overholde deadlines og opfylde kundernes krav.

Selvom hans kontordør kan virke som en svingdør, så er han glad for at kunne hjælpe til med at finde den helt rigtig løsning, så både økonomi og effektivitetskrav bliver overholdt.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden