08.01.2018

Ekspert i svejsekvalitet, krav og dokumentation

Mød Niels-Jørgen Christiansen, der er vores eksterne svejsekoordinator. Han er lejet ind fra Nordisk Svejse Kontrol A/S og har været ansat hos os siden maj 2017. Han har de helt rette kvalifikationer, der sikrer os, at kvaliteten af svejsearbejdet opfylder de specificerede krav.

Svejsning af bygningsstål kræver, at ÅSM er certificeret i henhold til EN 1090-1. Derudover skal vi have et godkendt kvalitetsstyringssystem i henhold til ISO 3834 og ansat en svejsekoordinator som Niels-Jørgen. Han er uddannet svejsetekniker. Det giver ham de rette kompetencer, der omfatter indgående viden om svejsekvalitet, krav og dokumentation vedrørende svejsning.

Niels-Jørgen er ikke fuldtidsansat, men ansættelsesaftalen er meget fleksibel, og han er altid klar til at træde til, når der er ekstra travlt. Niels-Jørgen mener, at ugen starter perfekt på kontoret i Grenaa, og han ser frem til spændende opgaver, når han kører hjemmefra om morgenen.

Seneste nyheder

04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden