08.01.2018

Ekspert i svejsekvalitet, krav og dokumentation

Mød Niels-Jørgen Christiansen, der er vores eksterne svejsekoordinator. Han er lejet ind fra Nordisk Svejse Kontrol A/S og har været ansat hos os siden maj 2017. Han har de helt rette kvalifikationer, der sikrer os, at kvaliteten af svejsearbejdet opfylder de specificerede krav.

Svejsning af bygningsstål kræver, at ÅSM er certificeret i henhold til EN 1090-1. Derudover skal vi have et godkendt kvalitetsstyringssystem i henhold til ISO 3834 og ansat en svejsekoordinator som Niels-Jørgen. Han er uddannet svejsetekniker. Det giver ham de rette kompetencer, der omfatter indgående viden om svejsekvalitet, krav og dokumentation vedrørende svejsning.

Niels-Jørgen er ikke fuldtidsansat, men ansættelsesaftalen er meget fleksibel, og han er altid klar til at træde til, når der er ekstra travlt. Niels-Jørgen mener, at ugen starter perfekt på kontoret i Grenaa, og han ser frem til spændende opgaver, når han kører hjemmefra om morgenen.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden