12.06.2017

Ekspert ved en tilfældighed

robotsvejsning

I dag hedder den ansvarlige for robotafdelingen Andreas Mogensen, men det var egentlig lidt af et tilfælde at han endte som roboteksperten ved Ålsrode.

34-årige Andreas startede oprindeligt som klejnsmed lærling for 17 år siden, så han er allerede ved at være lidt af en veteran på værkstedet på trods af sin unge alder. I 2011 tog Brian Basse en samtale med Andreas, hvor han blev spurgt om han kunne forestille sig en fremtid som ansvarlig for robotafdelingen. Han slog til. Selv om han aldrig havde forestillet sig at arbejde med robotter, vidste han, at han var endt på rette hylde.

Til at begynde med var de to medarbejdere, der blev uddannet til at håndtere robotterne og i dag er de tre faste medarbejdere, som er uddannet til det. Andreas har dog det overordnede ansvar. Han synes også det er sjovt, og specielt delen med at programmere et godt forløb, der kører fejlfrit, fascinerer ham meget. Medarbejdere, der skal læres op i håndteringen af robotterne, nyder også godt af Andreas’ store erfaring og knowhow.

Andreas er overbevist om at fremtiden kun byder på endnu flere robotter. Han mener også at det er vejen frem, hvis den danske branche skal kunne holde arbejdspladserne inden for landets grænser og samtidig være konkurrencedygtige i Europa.   

Seneste nyheder

12.12.2019

Glædelig jul og godt nytår

Om lidt går året på hæld, og snart skriver kalenderen 2020. Vi holder julelukket fra 23. december til og med 1. januar (begge dage inkl.).

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden