08.11.2018

En manifold, der kræver fingersnilde

Jens udarbejder en udstødningsmanifold til en af vore kunders turboladersystem som skal monteres på en færge.

I vores rustfri-afdeling er Jens i disse dage dybt koncentreret. Han er i gang med en særlig opgave, der kræver et kompetent og erfarent håndværk med øje for detaljen. Jens udarbejder en udstødningsmanifold til en af vore kunders turboladersystem, som skal monteres på en færge.

”Det er en sjov opgave, fordi den er så detaljeorienteret. Der er mange brikker, der skal passe sammen, og det skal jo til sidst blive til et resultat, som passer 100 % til færgens system,” fortæller Jens Svendsen, der arbejder på projektet og er teamleder i rustfri-afdelingen.

 

 

Udfordrende samlinger, valsninger og udskæringer skal ende ud med at være en lille brik i det store motorpuslespil, der skal gå op for at sætte fut og fart under færgen.

Dette er en af de historier, hvor billeder fortæller mere end ord. Se selv, hvordan Jens har svejset, beskåret og bukket de fire sæt udstødningsmanifold, der skal monteres på færgens turboladersystem.

Faktaboks:

En udstødningsmanifold er et emne, der kobler udstødningsrøret sammen med – i dette tilfælde – turboladeren. Manifolden er den del, som fordeler og samler indsugningsgas til og udstødningsgas fra skibsmotorens cylindre. Udformningen har betydning for motorens effektivitet og forbrug.

Seneste nyheder

17.12.2018

1 år 4 overskrifter

Vi kan snart rive den sidste side ud af 2018-kalenderen og tænke tilbage på året, der gik. Især fire overskrifter skinner igennem: Offshore, Landbrug, Maskiner og Ude.

Læs nyheden
08.11.2018

Et offshore motorstativ bliver til

På billedet her ser du et stativ til en motor. Motorstativet er til en ny kunde, der forventer fuld dokumentation af svejsekontrollen, og teamleder Jens Svendsen sørger for, at det bliver efterlevet.

Læs nyheden