08.11.2018

Et offshore motorstativ bliver til

"Det er en spændende opgave med mange dele, der skal passe sammen og svejses på,” teamleder Jens Svendsen

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det.

På billedet herunder ser du et stativ til en motor. Motorstativet er til en ny kunde, der forventer fuld dokumentation af svejsekontrollen, og teamleder Jens Svendsen sørger for, at det bliver efterlevet.

 

 

”Motorstativet skal ende ud med at kunne rumme komponenter. Det er blandt andet hydraulikken, rør og el-systemer, der skal ind og stå godt beskyttet i hulrummet. Det er en spændende opgave med mange dele, der skal passe sammen og svejses på,” fortæller teamleder for rustfri-afdelingen Jens Svendsen.

Kunden skal være tilfreds

Med detaljerede tegninger er Jens godt i gang og har allerede haft alle dele samlet én gang for at få emnet igennem svejsekontrol. Det er nu dokumenteret, at svejsningerne lever op til tolerancerne, og nu skal motorstativet igennem den endelige proces med bejdsning, hvor alle svejsninger skal gøres rene. Jens og teamet gør sig umage som altid, men er ekstra spændt på resultatet denne gang.

”Det er altid lidt mere interessant at levere en løsning til en ny kunde. Vi vil gerne aflevere et endeligt emne, der er meget tilfredsstillende og som giver kunden lyst og tillid til at komme igen for flere opgaveløsninger,” siger Jens.

 

 

Motorstativet består af mange dele og skal endeligt samles, når alle komponenter er monteret korrekt i hulrummet.

 

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden