08.11.2018

Et offshore motorstativ bliver til

"Det er en spændende opgave med mange dele, der skal passe sammen og svejses på,” teamleder Jens Svendsen

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det.

På billedet herunder ser du et stativ til en motor. Motorstativet er til en ny kunde, der forventer fuld dokumentation af svejsekontrollen, og teamleder Jens Svendsen sørger for, at det bliver efterlevet.

 

 

”Motorstativet skal ende ud med at kunne rumme komponenter. Det er blandt andet hydraulikken, rør og el-systemer, der skal ind og stå godt beskyttet i hulrummet. Det er en spændende opgave med mange dele, der skal passe sammen og svejses på,” fortæller teamleder for rustfri-afdelingen Jens Svendsen.

Kunden skal være tilfreds

Med detaljerede tegninger er Jens godt i gang og har allerede haft alle dele samlet én gang for at få emnet igennem svejsekontrol. Det er nu dokumenteret, at svejsningerne lever op til tolerancerne, og nu skal motorstativet igennem den endelige proces med bejdsning, hvor alle svejsninger skal gøres rene. Jens og teamet gør sig umage som altid, men er ekstra spændt på resultatet denne gang.

”Det er altid lidt mere interessant at levere en løsning til en ny kunde. Vi vil gerne aflevere et endeligt emne, der er meget tilfredsstillende og som giver kunden lyst og tillid til at komme igen for flere opgaveløsninger,” siger Jens.

 

 

Motorstativet består af mange dele og skal endeligt samles, når alle komponenter er monteret korrekt i hulrummet.

 

Seneste nyheder

10.07.2019

Certificeringskrav kan både kvæle og give nye muligheder

Certificeringer er blevet en stor del af hverdagen hos os, hvor vi nok har 150 i alt, hvis man tæller både certificeringer og svejseprocedurer.

Læs nyheden
05.04.2019

Et stykke af Ålsrode i Uganda og Myanmar

Vi har netop modtaget disse billeder fra den danske socio-økonomiske virksomhed Pesitho, som har udviklet ECOCA. Vi har produceret dele af apparatet.

Læs nyheden