28.10.2016

Foden solidt plantet på det norske offshore-marked

Konkurrencen er hård, men bestemt det hele værd

Det er ikke nogen hemmelighed at vi har investeret masser af tid og kræfter på at skabe os et solidt navn i den norske offshore-branche og det har betalt sig.

Branchen er ekstremt hård og køberne meget krævende, men vi har efterhånden stor erfaring fra vindmølleindustrien, hvor vi har samarbejdet med flere store producenter og den erfaring kan vi trække på i offshore branchen.

Det er bestemt ikke for sarte sjæle at komme ind på livet af de norske kunder og konkurrencen er hård. Alle kvalitetsparametre skal være opfyldt hver gang, men nu har vi været med i ca. 4,5 år og vi har bestemt ikke tænkt os at stoppe her.

I dag fylder opgaverne inden for offshore ca. 10% af den samlede produktion, men vi forventer at en stigning i takt med at vi får flere og flere succesfulde cases i ryggen. 

Seneste nyheder

12.12.2019

Glædelig jul og godt nytår

Om lidt går året på hæld, og snart skriver kalenderen 2020. Vi holder julelukket fra 23. december til og med 1. januar (begge dage inkl.).

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden