07.11.2016

Fokus på store stålkonstruktioner i Randers

Randers blev i 2015 et spændende nyt kapitel i Ålsrodes historie

Sidste sommer åbnede vi en ny afdeling i Randers, der fokuserer på store stålkonstruktioner. Det er en investering i fremtiden, men derudover har faktorer som mangel på kvalificeret arbejdskraft og pladsmangel været medvirkende til udviklingen.

I Randers fandt vi plads til de store stålkonstruktioner og fik mandskabet med de rette kvalifikationer. Allerede nu har vi omkring 20 medarbejdere i den nye afdeling og det tal skulle gerne stige i løbet af det næste år. En af de nye investeringer i Randers er et nyt pulversvejsningsanlæg og fremover skal Randers være i stand til at lave mange af de samme ting som de har mulighed for i Grenaa i dag.


Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden