03.09.2018

Fra detalje til helhed

“Det er fedt at være med i hele processen, hvor vi for alvor ser, hvordan den lille detalje har stor betydning for helheden.”

– Karsten.

Vi skal holde hovedet koldt, når vi har med hundredvis af bittesmå emner at gøre, der til slut skal samles til store maskiner. Og hovedet er helt koldt i CNC-afdelingen for tiden, hvor særligt en stor ordre fra landbruget kræver præcisionsarbejde med masser af mindre, mellemstore og store emner.

“Det er fedt at være med i hele processen, hvor vi for alvor ser, hvordan den lille detalje har stor betydning for helheden,” fortæller Karsten, der til hverdag har sin gang ved maskinerne i CNC-afdelingen. “Det giver også ro i maven, at vi selv kan dokumentere kvaliteten af det færdige produkt, fordi vi selv er i berøring med emner i hele processen.”

Karsten trives med de små emner, der kræver stor koncentration. Netop det at holde koncentrationen er vigtig for os, fordi vi sætter præcision i højsædet i det arbejde, vi udfører hver dag.

Seneste nyheder

04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden