03.09.2018

Fra detalje til helhed

“Det er fedt at være med i hele processen, hvor vi for alvor ser, hvordan den lille detalje har stor betydning for helheden.”

– Karsten.

Vi skal holde hovedet koldt, når vi har med hundredvis af bittesmå emner at gøre, der til slut skal samles til store maskiner. Og hovedet er helt koldt i CNC-afdelingen for tiden, hvor særligt en stor ordre fra landbruget kræver præcisionsarbejde med masser af mindre, mellemstore og store emner.

“Det er fedt at være med i hele processen, hvor vi for alvor ser, hvordan den lille detalje har stor betydning for helheden,” fortæller Karsten, der til hverdag har sin gang ved maskinerne i CNC-afdelingen. “Det giver også ro i maven, at vi selv kan dokumentere kvaliteten af det færdige produkt, fordi vi selv er i berøring med emner i hele processen.”

Karsten trives med de små emner, der kræver stor koncentration. Netop det at holde koncentrationen er vigtig for os, fordi vi sætter præcision i højsædet i det arbejde, vi udfører hver dag.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden