08.05.2017

Fra værkstedet til det store overblik på kontoret

Janni er en af vores garvede produktionsteknologer i produktionsafdelingen. Efter 15 år ved SAPA var vi glade for at byde Janni velkommen her, da virksomheden desværre lukkede i Grenaa i 2011. Første stop var kvalitetsafdelingen, men ad omveje sidder hun nu i vores produktionsafdeling, hvor hun bl.a. står for at modtage, håndtere og opfølge ordrer, planlægning og lave aftaler med værkførerne og tage en snak med kunderne indimellem.

En af glæderne ved at arbejde her er desuden, at hun bor i cykelafstand fra jobbet. Det er dejligt, at man ikke skal rejse så langt for et spændende arbejde. Selv om mange nok vil tænke, at det er en mandsdomineret verden, Janni arbejder i, så er hun yderst kvalificeret og ved, hvad hun taler om. Hun har faktisk en fortid som klejnsmed bag sig. Oprindeligt havde hun en idé om, at hun skulle være elektriker, når hun blev færdig med folkeskolen. Men dengang var der 5 års ventetid på at få en læreplads i nærheden. Det ledte hende over i smedefaget, og det er vi meget glade for.

Janni har i den grad haft fingrene nede i faget, og det giver god forståelse for faget. Når hun sidder på kontoret og konstruerer noget, så ved hun præcis hvordan materialerne opfører sig. Og mon ikke det giver lidt ekstra respekt fra smedene, når de ved, at hun selv har stået i deres sted.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden