19.06.2017

Gode kollegaer på tværs af virksomheder


I forbindelse med montering og opsætning af vores nye robotsvejser havde ansvarlig for robotafdelingen Andreas Mogensen besøg af Rene Hedegaard fra Valk Welding. Selvom de kommer fra to vidt forskellige virksomheder, ser de hinanden som rigtig gode kollegaer.

Rene, der er servicemand, er kommet hos os i seks år og har derfor efterhånden opbygget gode relationer til vores medarbejdere. Derudover betragter Andreas, Rene som en af de dygtigste i branchen med sin tekniske viden og noget af en klæbehjerne. Kombinationen af dygtighed og gode relationer gør at Rene kommer tilbage år efter år.

Efterhånden er det dog sådan, at vi har de fleste kompetencer i huset, så Renes besøg bliver sjældnere og sjældnere. Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har benyttet sig af robotsvejsning siden 2011 og det har været en læringsproces, der er i dag gør os i stand til at klare det meste selv.

 Projektet med robotsvejseren har taget cirka to uger, hvor den bliver programmeret og der bliver kørt service på det hele. Makkerparret får meget ud af hinandens selskab fordi de kan udveksle viden og knowhow, men derudover bliver der også langet mange jokes over disken i løbet af en arbejdsdag. Det er godt samarbejde, når det er bedst.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden