04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Tragten er 13 meter høj og selve tragtåbningen måler 9,5 x 9,5 meter eller 90,5 kvadratmeter. Tragten rummer 160 kubikmeter. Og selv et af de helt store vogntog med en totalvægt på 62 tons kan køre under tragten.

Fremadrettet kan mange andre få fordel af de erfaringer som Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har gjort sig, da der rundt om på havnene i står mange ældre tragte, der trænger til udskiftning. Hertil kommer speditører, foderstoffirmaer og mange andre, der kunne have behov for en udskiftning af deres bulktragt.

For yderligere information kontakt venligst:
Adm. direktør Brian Basse
Ålsrode Smede- og Maskinfabrik
Mobil: 22696885
Mail: bb@aalsrode.dk

Se tegning af tragten her.

 

Se hvad medierne skriver her:

Aarhus Stifttidende

Maritime Danmark

Jern og Industri

Metal Supply

Søfart

Lokalavisen

 

Her kan du se fotos fra udførelsen samt opstillingen af tragten.

Seneste nyheder

23.05.2022

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik løfter niveauet

Kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere efterspørger sikkerhed, CO2-besparelser og dokumenterede processer. Derfor var det med stor glæde, at vi i april 2022 blev ISO 14001 certificeret.

Læs nyheden
17.02.2022

Certificeringer er blevet et konkurrenceparameter

En ny certificering gør Ålsrode Smede- & Maskinfabrik til en ud af en lille håndfuld virksomheder i Danmark, der må svejse på tog. Et stort plus i en virkelighed med øget fokus på dokumenteret kvalitet, siger direktør.

Læs nyheden