04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Tragten er 13 meter høj og selve tragtåbningen måler 9,5 x 9,5 meter eller 90,5 kvadratmeter. Tragten rummer 160 kubikmeter. Og selv et af de helt store vogntog med en totalvægt på 62 tons kan køre under tragten.

Fremadrettet kan mange andre få fordel af de erfaringer som Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har gjort sig, da der rundt om på havnene i står mange ældre tragte, der trænger til udskiftning. Hertil kommer speditører, foderstoffirmaer og mange andre, der kunne have behov for en udskiftning af deres bulktragt.

For yderligere information kontakt venligst:
Adm. direktør Brian Basse
Ålsrode Smede- og Maskinfabrik
Mobil: 22696885
Mail: bb@aalsrode.dk

Se tegning af tragten her.

 

Se hvad medierne skriver her:

Aarhus Stifttidende

Maritime Danmark

Jern og Industri

Metal Supply

Søfart

Lokalavisen

 

Her kan du se fotos fra udførelsen samt opstillingen af tragten.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden