11.12.2017

Inconel giver stærke belægninger

Det, der startede som en firkantet klods hos Kim Kristensen i vores CNC-afdeling, er i dag forvandlet til en såkaldt gaffel. Den er nu kommet under kærlig behandling ved smed Michael Slot. Han er i gang med Inconel med CMT-svejsning, som giver et lavt jernindhold og en ekstra slidstærk belægning. Det betyder, at emnerne kan overleve i miljøer med meget korrosion, og derfor er denne form for svejsning eftertragtet.

Michael har været i gang med Inconel 625 siden i fredags, hvor han startede med en grundig forberedelse, herunder at sikre, at gasblandingen til svejsemaskinen er korrekt. Nu mangler der bare at blive svejst på den anden side, og så skal emnet maskinbearbejdes. Projektet kommer alt i alt til at tage tre dage for det antal emner, der skal fremstilles.

Seneste nyheder

04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden