11.12.2017

Inconel giver stærke belægninger

Det, der startede som en firkantet klods hos Kim Kristensen i vores CNC-afdeling, er i dag forvandlet til en såkaldt gaffel. Den er nu kommet under kærlig behandling ved smed Michael Slot. Han er i gang med Inconel med CMT-svejsning, som giver et lavt jernindhold og en ekstra slidstærk belægning. Det betyder, at emnerne kan overleve i miljøer med meget korrosion, og derfor er denne form for svejsning eftertragtet.

Michael har været i gang med Inconel 625 siden i fredags, hvor han startede med en grundig forberedelse, herunder at sikre, at gasblandingen til svejsemaskinen er korrekt. Nu mangler der bare at blive svejst på den anden side, og så skal emnet maskinbearbejdes. Projektet kommer alt i alt til at tage tre dage for det antal emner, der skal fremstilles.

Seneste nyheder

12.12.2019

Glædelig jul og godt nytår

Om lidt går året på hæld, og snart skriver kalenderen 2020. Vi holder julelukket fra 23. december til og med 1. januar (begge dage inkl.).

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden