10.09.2018

Intelligent indretning letter arbejdsgange

Fiberlaserskæreren kører derudad professionelt styret af operatørerne Dan og Jacob. Vi har nu godt styr på indretningen af den nye hal, hvor fiberlaserskæreren har hovedrollen. En indretning, som vi nøje har overvejet i forhold til produktivitet og effektivtet.

Bedre effektivitet og overblik

Ved at samle flere sammenhængende maskiner under ét tag opnår vi bedre udnyttelse både af maskinerne og mandskabet. Det har flere fordele, mener Jacob, som arbejder i hallen hver dag:

“Fiberlaserskæreren har nu kørt i et stykke tid, og vi har fået et godt flow med de andre maskiner i hallen. Arbejdsgangen er blevet lettere, fordi vi på få meter kan placere emnet i en ny maskine til videre bearbejdning. Det giver desuden også et langt bedre overblik over processerne, og vores tid er bedre udnyttet.”

Sammen med fiberlaserskæreren står en sliber, kantpresser og pladebukker, som ofte indgår i samme bearbejdningsproces frem mod det færdige resultat.

Seneste nyheder

12.12.2019

Glædelig jul og godt nytår

Om lidt går året på hæld, og snart skriver kalenderen 2020. Vi holder julelukket fra 23. december til og med 1. januar (begge dage inkl.).

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden