10.09.2018

Intelligent indretning letter arbejdsgange

Fiberlaserskæreren kører derudad professionelt styret af operatørerne Dan og Jacob. Vi har nu godt styr på indretningen af den nye hal, hvor fiberlaserskæreren har hovedrollen. En indretning, som vi nøje har overvejet i forhold til produktivitet og effektivtet.

Bedre effektivitet og overblik

Ved at samle flere sammenhængende maskiner under ét tag opnår vi bedre udnyttelse både af maskinerne og mandskabet. Det har flere fordele, mener Jacob, som arbejder i hallen hver dag:

“Fiberlaserskæreren har nu kørt i et stykke tid, og vi har fået et godt flow med de andre maskiner i hallen. Arbejdsgangen er blevet lettere, fordi vi på få meter kan placere emnet i en ny maskine til videre bearbejdning. Det giver desuden også et langt bedre overblik over processerne, og vores tid er bedre udnyttet.”

Sammen med fiberlaserskæreren står en sliber, kantpresser og pladebukker, som ofte indgår i samme bearbejdningsproces frem mod det færdige resultat.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden