01.11.2016

Investeringer sikrer fremtiden

De nye investeringer i mandskab og maskineri sikrer at vi kan konkurrere med de bedste i fremtiden

Eftersom vi går den kolde tid i møde kan vi snart se tilbage på forrige år, hvor der er sket en masse nye og spændende ting hos os. Vi har nemlig investeret i fremtiden.

Det har vi gjort ved etableringen af en ny forretning i Randers, bygget nyt maskinværksted i Grenaa og er lige i øjeblikket i gang med de nye kontorfaciliteter, der snart står færdige. Allerede nu har vi 20 ansatte i Randers og vi har rundet 90 ansatte på maskinfabrikken i Grenaa.

Maskininvesteringerne tæller blandt andet en plasmaskærer på 4x18 meter med 3D-hoved og en kantbukker, der er blevet installeret i Randers. I Grenaa har vi nu en 440 tons kantpresser samt CNC drejebænk Ø 600x2.000 med Y-akse. Derudover har vi fået et nyt CNC-bearbejdningscenter, der kan tage op til 3.100x1.600 mm.

De nye investeringer kommer med efterspørgslen fra vindindustrien, olieindustrien og maskinbyggere. I 2016 har vi kørt i højeste gear og det ser rigtig fornuftigt ud med bookinger.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden