01.11.2016

Investeringer sikrer fremtiden

De nye investeringer i mandskab og maskineri sikrer at vi kan konkurrere med de bedste i fremtiden

Eftersom vi går den kolde tid i møde kan vi snart se tilbage på forrige år, hvor der er sket en masse nye og spændende ting hos os. Vi har nemlig investeret i fremtiden.

Det har vi gjort ved etableringen af en ny forretning i Randers, bygget nyt maskinværksted i Grenaa og er lige i øjeblikket i gang med de nye kontorfaciliteter, der snart står færdige. Allerede nu har vi 20 ansatte i Randers og vi har rundet 90 ansatte på maskinfabrikken i Grenaa.

Maskininvesteringerne tæller blandt andet en plasmaskærer på 4x18 meter med 3D-hoved og en kantbukker, der er blevet installeret i Randers. I Grenaa har vi nu en 440 tons kantpresser samt CNC drejebænk Ø 600x2.000 med Y-akse. Derudover har vi fået et nyt CNC-bearbejdningscenter, der kan tage op til 3.100x1.600 mm.

De nye investeringer kommer med efterspørgslen fra vindindustrien, olieindustrien og maskinbyggere. I 2016 har vi kørt i højeste gear og det ser rigtig fornuftigt ud med bookinger.

Seneste nyheder

04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden