22.05.2018

Laserskærer klar til opgaver

Klar til kundernes opgaver

Vores fiberlaserskærer er kommet godt i gang, og vi ser frem til at lave en masse spændende emner for vores kunder. Vi samler samtidig flere maskiner i samme hal for bedre udnyttelse.

Operatører spændte på laserskæring

Jacob, som er en af operatørerne på laserskæreren, er lige nu i gang med at skære emner, som har høje krav til geometriske tolerancer og snitfladefinish. "Jeg har efterhånden lært maskinen rigtig godt at kende. Og hvis den kommer med en driftsmelding, kan jeg hurtigt finde frem til løsningen. Ellers er der altid en hotline support at ringe til."

Fiberlaserskæreren håndterer blandt andet sort stål, rustfri stål, kobber og messing, så operatørerne har nok at se. "Vi lægger selv programmet for, hvordan maskinen skal køre, og i hvilken rækkefølge emnerne skal skæres for at opnå optimal drift," fortæller Jacob, som synes, at det er spændende at arbejde med den nye maskine.

Kantpresser til hallen

For at samle flere aktiviteter i vores nye hal og udnytte vores plads bedst muligt,  henter vi vores 250 tons kantpresser fra afdelingen i Randers til Grenaa. Vores pladelager i hallen kan derfor nu fyldes helt op med plader til både kantpresseren og laserskæreren.

Det hele i huset

Vi mærker allerede, at vi kan mere i huset. Lige nu er Jacob i gang med at lave ribber i 5 mm plade til et skærebord til et af vores andre værksteder. Disse ribber har vi tidligere fået lavet hos andre virksomheder, men med vores nye laserskærer kan vi nu klare det selv.

Seneste nyheder

12.12.2019

Glædelig jul og godt nytår

Om lidt går året på hæld, og snart skriver kalenderen 2020. Vi holder julelukket fra 23. december til og med 1. januar (begge dage inkl.).

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden