31.03.2017

Louise og Morten bruger humoren til at få styr på økonomien

Louise og Morten er makkerparret, der styrer meget af økonomien hos Ålsrode. Morten er derudover selvlært IT mand, hvilket er en ekstra bonus. Man kunne umiddelbart tro at sådan en økonomiafdeling ville være lidt tør, men det er bestemt ikke tilfældet her. Det er nemlig sådan, at hvis de ikke snakker med hinanden, så snakker de med sig selv. Louise har kun været i afdelingen i 2,5 måned, men de er efterhånden ved at vide, hvornår de skal svare og hvornår der bare bliver tænkt højt. Derudover kan man undre sig over, at de ikke har arbejdet sammen i længere tid, da samtalerne og den interne humor nogle gange kan lede tankerne over på et ældre ægtepar. Selvom økonomien bliver styret med hård hånd, er der altid plads til en frisk bemærkning eller en snak med kollegaerne.

Seneste nyheder

04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden