05.03.2018

Ny drejebænk i omdrejninger

Træffer du Flemming Madsen fra vores CNC-afdeling, mødes du med et stort smil. Som maskinarbejder er han glad for vores nye Doosan Lynx 300M drejebænk, der ankom midt i november 2017. Den kører fuld produktion, hvor den bl.a. drejer aksler, borer huller i flanger og fræser nøglevidde på små emner, hvor der skal være høj detaljeringsgrad. 

Maskinen har et state-of-the-art styringssystem, så arbejdet med emnerne bliver mere effektivt, idet programmeringen kan udføres hurtigt og dermed bidrage til, at der opnås mange driftstimer pr. dag.

Flemming trives med de små emner og produktion, der kræver stor koncentration. Han har været hos os i tre år, men har været maskinarbejder siden 1995 og er ved at være en af de mest erfarne i branchen. Han sætter pris på en omskiftelig hverdag, hvor opgaverne byder på alt lige fra planlagte projekter til hastesager.

Seneste nyheder

04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden