09.10.2017

Rejselysten smed kom igen

Det er spændende at høre om Tim Nielsens rejseoplevelser, når vi går på værkstedet. Han har nemlig boet i udlandet af flere omgange, blandt andet i USA, på Mallorca og Gran Canaria.

Den første oktober kunne han fejre 10-års jubilæum hos os, men det er nok nærmere 13 års tid alt i alt. Han startede hos os, da værkstedet stadig lå i Ålsrode. Han har sagt op 3-4 gange i alt, fordi rejselængslen hev i ham, men han er altid blevet budt velkommen tilbage, når han var klar til det.

På udlandsturene har han også arbejdet som rustfri-klejnsmed. Han kan godt lide håndværket, da det er finere, renere, mere detaljeret og mere præcist end almindeligt sort smedearbejde. Han er glad for at arbejde med den nye teknologi, og at vi altid har de nyeste maskiner. Det er dejligt at arbejde et sted, der er up-to-date.

Seneste nyheder

12.12.2019

Glædelig jul og godt nytår

Om lidt går året på hæld, og snart skriver kalenderen 2020. Vi holder julelukket fra 23. december til og med 1. januar (begge dage inkl.).

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden