06.06.2017

Robot-premiere

Robot svejsning robot svejsning

Det er en stor oplevelse for os, når der kommer nye robotter til. I dag har vi haft fornøjelsen af den første testning af robottens harmoniske bevægelser, der sikrer at svejseplader og robotarm arbejder sammen.

Vi glæder os altid til ny teknik på værkstedet og det syder af forventning blandt medarbejderne. Arbejdet med at få robotten installeret og monteret har været et bredt samarbejde med både interne og eksterne kompetencer.

Den nye robot skal indgå i produktionen af vindmølledele, hvor det først og fremmest er tårndæmpere, den skal producere. I forhold til manuel svejsning kan robotten lave et produkt af langt højere kvalitet, og vi vinder meget på, at vi ikke har den samme grad af håndtering af emnet. Det gør robotten for os i dag.

Seneste nyheder

12.12.2019

Glædelig jul og godt nytår

Om lidt går året på hæld, og snart skriver kalenderen 2020. Vi holder julelukket fra 23. december til og med 1. januar (begge dage inkl.).

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden