06.06.2017

Robot-premiere

Robot svejsning robot svejsning

Det er en stor oplevelse for os, når der kommer nye robotter til. I dag har vi haft fornøjelsen af den første testning af robottens harmoniske bevægelser, der sikrer at svejseplader og robotarm arbejder sammen.

Vi glæder os altid til ny teknik på værkstedet og det syder af forventning blandt medarbejderne. Arbejdet med at få robotten installeret og monteret har været et bredt samarbejde med både interne og eksterne kompetencer.

Den nye robot skal indgå i produktionen af vindmølledele, hvor det først og fremmest er tårndæmpere, den skal producere. I forhold til manuel svejsning kan robotten lave et produkt af langt højere kvalitet, og vi vinder meget på, at vi ikke har den samme grad af håndtering af emnet. Det gør robotten for os i dag.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden