07.03.2017

Robotsvejsning højner arbejdsmiljøet

Det er ikke kun for nemhedens, kvalitetens og økonomiens skyld, at robotsvejsere er blevet populære. De har en stor betydning for arbejdsmiljøet, da smedene ikke længere skal arbejde med tungt udstyr i dårlige arbejdsstillinger. Smedene bliver heller ikke udsat for svejserøg, og der er kraner, som løfter de tunge emner på plads. Det har også stor betydning, at smedene ikke har samme gentagne arbejdsgange, der kan resultere i skader og nedslidning.

 

Brian Basse, der er daglig leder, fortæller, at det ikke kun er hans medarbejderes sundhed som robotsvejsningen højner, men helhedskvaliteten i virksomheden. Det har nemlig også stor betydning for kvaliteten af det arbejde, der udføres, da de værktøjer, der kommer ind i robotten, skal være af højere kvalitet, fordi tolerancen er mindre. Derudover skal det mandskab, som arbejder med robotsvejserne være detaljeorienterede og fokuseret i deres arbejde. Det høje faglige niveau smitter af på hele virksomhedens medarbejdere, der løfter sig i takt med robotsvejsernes krav til kvalitet og tolerance.

Seneste nyheder

04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden